Wednesday, October 5, 2011

Graduation

At last...setelah setahun menunggu...


with anny (yang still dalam pantang, muka pucat lesi ja)


With mama, abah and cik nini.
(Kena session petang, suma orang muka letih.)
TQ Mak and Abah sebab sudi merai walaupun tengah tak sihat.


With Mr Hubby
(Kesian dia. First time pakai baju batik...Hensem gak aih...Hua Hua Hua)

Segala penat lelah, akhirnya tercapai juga.
Agak-agak lepas ni nak sambung PhD pulak tak..? Ka nak buat projek baby banyak-banyak...?Hehe..

6 comments:

rose said...

tahniah ina...wah dah dapat masters korang ye...jelesnya papi.....:)

budakbarublaja said...

congrats babe...pas baby ni project baby la pulak...mcm i ni hahaha setahun 1...

Maslina Suaid said...

papi...
nanti giliran papi pulak

juo...
cheq nak lawan ngan hang. setahun 2 orang bley? huahuahuahua...

rose said...

papi ni bila la,,,kemalasan melanda sgguh.huhu papi nak buat projek baby dlu.kekekeke

bibopp said...

ni kalau dh buat tp asyik tangguh je mcmana weii..hua!papepon, taniah ina n kem salam kt aunty skali.mmg lost contact a makcik tu.

arfz said...

congrats ina!! and anny!
<3